Caroline og Ingrid -
Videoblogg!Enjoy! Dette er vår første videoblogg, så ikke forvent at den er kjempe morsom osv..
Vi skulle egentlig snakke litt også, men det ville ikke kameraet - så da ble det bare gal dansing og tull! :-)

Vi har tenkt å kanskje begynne med en video hver uke, hva synes dere om det?Stay tuned!

Nå er vi hos Ingrid and guess what? Vi skal lage videoblogg!! So stay tuneed:-)


Chilleeern


- Caroline og IngridThumbs up!

Hey alle i hopa! Er dødssliten etter skidagen i Trysil i går med skolen, men gøy var det. Men nå skal dere få høre, jeg, Ingrid og noen flere greide nemlig å kjøre ut av en løype...og det hele endte da med at vi måtte gå hele veien tilbake til bakken(som bare var oppoverbakker!!!) fordi vi hadde kjørt helt til den andre siden av fjellet, der hyttene ligger. Har aldri vært så glad før som da vi fant tilbake til bakken! Og faktisk kunne kjøre ned resten, i steden for å bære skiene og gå på en gjørmete vei med skisko. Har desverre ingen bilder fra i går, men kanskje Ingrid legger de ut senere?:-)


Thumbs up for at vi fant frem til slutt!

Liker dere å stå på slalom?

- CarolineNy header!

Nå har vi endelig fått oss ny header! :-)Hva synes dere?

- Caroline og Ingrid

EDIT: Har endret litt på størrelsen på headeren, så det ser ikke helt ut som på bildet :-) men vi bruker jo designet, så dere ser nok forskjellen.It's Tuesday

Du vet når du våkner av at solen skinner igjennom gardinen, og fuglene kvitrer. Du lukker øynene igjen og smiler for deg selv. Du tenker på hva du skal ha på deg, og siden solen skinner kan du bruke den nye vårjakken din. Kanskje dette ikke blir en så værst dag alikevell? Men etter et par minutter slenger du deg ut av senga, for ellers rekker du ikke bussen.

Da du går hjem i fra bussholdeplassen strømmer det vann nedover gaten. Du er gjennombløt på bena og du tenker "faen, hvorfor tok jeg på meg tøysko i dag?". Da du er hjemme stapper du i deg restene av sjokoladekaken som ble bakt til bursdagen i helgen, og dasker ned på senga. Egentlig har du en hel haug med lekser å gjøre, men du tar deg heller en tur ut. Da vet du at våren er på vei! :-)

Har våren kommet dit du bor?

- Caroline13 - A song to match your mood at this moment.

fashion - FotoalbumJ'adore ChánelEnya Parker's Photos - Panglao SOMMER!! ♥

Jeg gleder meg helt sykt til sommeren! Jeg har skrevet litt om hvor mye jeg gleder meg til sommeren her, så jeg skal ikke ramse opp masse ting med sommeren jeg liker en gang til. Jeg kunne sikkert skrevet en liste med over 1000 ting jeg liker ved sommeren! :-)

Liker du sommeren? dumt spørsmål egentlig, hvem liker vel ikke sommeren?!

- IngridBilder fra utkledningsbursdagen

Det var utrolig gøy i går! Vi spiste pizza, hadde en bitte-liten skattejakt, tok bilder, sang og danset, og tok oss en liten tur ut i snøen.
Virkelig nydelig av meg, ja.. Caroline, meg og Thea.


Meg, Hanna og Caroline.


Anna og Åshild :-) Malin og Hanna i bakgrunnen.


Maia og Kristine. Digge gutter!


De deiligste nerdene ever! :-) Rikke og Nora.


Thea og Malin!
Tiril og Maline. Fiine prinsesser!

Hva syntes dere om bildene?

- Ingridnæmmen, hei bloggen!

Lenge siden jeg har blogget nå, vet det.. Det var ikke min feil! Vi har hatt masse prøver, fremlegg og innlevering + at vi har hatt lekser. Men fremover skal jeg bli flinkere til å blogge! Det lover jeg.. Hvis vi ikke har masse prøver osv. Dere vet at skolen kommer først :-)

I dag skal jeg feire bursdagen min med Caroline og disse jentene. Vi skal ha utkledningsbursdag, og jeg skal kle meg ut som en fe! Det skal bli gøy å se hvordan jeg ser ut med vinger, glitter og falske øyevipper++.. Det kommer bilder senere i kveld eller i morgen!


Mislykka hoppebilde.

Har dere vært på utkledningsbursdag/party før? Isåfall, hva kledde dere dere ut som? :-)

- IngridBildedryss

I går (lørdag) til i dag (søndag) sov Ingrid hos meg. På lørdag var vi jo som sagt i bursdag hos Thea, og det var kjempe gøy. Vi var å spiste pizza og så på film. Og i dag har vi vært i byen og spist kebab + at vi har sett på Malin gå løp. Før vi dro til byen fikk vi lyst til å ta noen bilder, hahaHvordan har deres helg vært?

- CarolineShopping

Når har jeg akkurat vært på shopping med maami. Er ikke ofte jeg er ute med mamma, så det var jo kos. Nå er det endelig helg, og det er jeg så utrolig glad for! Denne uken har vært en drittuke full av prøver og fremlegg. Senere i kveld skal jeg i bursdag hos Thea med mange digge folk, så det blir jo kos det og!

Bluse - Vero Moda / Høytlivsbukse - Only / Wedges - Din sko

Hva skal du i dag?

- CarolineHjärnadödaunger

Heey! Nu sittar jag med min kära vän, Nora, och väntar på Paradise Hotel för att starta, hjärnadöda att vi är. Nej,  vi bara skojar med dig. Men uansett,vet det er lenge siden jeg har blogget nå,men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Skole er førsteprioritert vet dere, hehe.. Thea var med meg hjem etter skolen i dag, og Nora skal sove hos meg i natt så det blir jo kos. Og siden vi er så kule har vi hatt det litt gøy med webcam, hehe

Er ikke vi fine, så vet ikke jeg

Nu startar Paradise Hotel snart, så vi pratade!

Hva har du gjort i dag?

- CarolineG for gjesteinnlegg

Heyoo people! Nå er det lenge siden det har vært noen oppdatering på denne bloggen, så ville bare si at dem lever fortsatt ;) Ja, altså. Jeg heter Hanna, jeg!

Ingrid sitter ved min side og jobber med engelsk prosjektet vårt, mens caroline befinner seg i hockeyhallen der hun ser på storhamar knuse.. et lag.


Ingrid og meg, sommer 2010Kozz og klemzz fra Hanna!

Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011

Caroline og Ingrid:


OM OSS: 14 år. Fotball. Blogg. Foto. Venner.

KATEGORIER:

ARKIV:

bloglovin
bloglovindesign by mne
hits